Pagini

Acasa

Servicii

Despre noi

Oferte

Preturi

Contact

Detalii contact

Dentist Constanta 

DR. Georgeta Petrescu

Bd Tomis nr 98 

Cabinet stomatologic Constanta

tel: 0770 513 114

Website: www.dentistconstanta.com.ro

 

PROGRAMEAZĂ O VIZITĂ

Sună-ne:

0770 513 114

sau programează-te online:

Ai întrebări sau dorești să programezi o vizită? 

Programează o vizită

De ce Cabinet Stomatologic Dentist Constanta

Dentist Constanta, Dr. PETRESCU GEORGETA, va ofera tratamente dentare intr-un cabinet stomatologic dotat la standarde inalte, folosind materiale si tehnici de ultima generatie; deasemenea o sterilizare corespunzatoare pentru a face cat mai sigura vizita dvs. la medicul dentist. In domeniul lucrarilor si tratamentelor stomatologice, cautam pentru fiecare pacient cea mai buna solutie de tratament care i se potriveste pentru a avea cele mai bune rezultate pe timp indelungat. Ca si medic dentist in Constanta, am avut ca prioritate aducerea si prezentarea celor mai bune materiale si tehnici in domeniul medicinei dentare, astfel incat pacientii sa fie foarte bine informati de posibilitatile care exista in acest moment si sa poata face o alegere buna, bineinteles tinand cont de sfaturile medicului dentist Constanta.Deasemenea am cautat sa venim cu preturi bune, accesibile si chiar cu unele sevicii gratuite cum ar fi anestezia spray, anestezia de contact, consultatia si evaluarea generala. In urma acesteia, impreuna cu pacientul vom alege in functie de particularitatea cazului respectiv cea mai buna metoda de tratament stomatologic.Urmarim si dezvoltarea comunicarii medic dentist – pacient, astfel incat medicul stomatolog sa inteleaga perfect nevoile si asteptarile pacientului care vine la dentist, in vederea obtinerii unor rezultate remarcabile, pacientul fiind pe deplin multumit in urma vizitei la cabinetul stomatologic si implicit urmarim cresterea reputatiei ca medic dentist in Constanta. Tratamente complete stomatologice, competitive, estetica dentara pentru un zambet increzator, cabinet stomatologic cu dotari si materiale moderne, profesionalism si personal calificat la cele mai inalte standarde, sunt cateva atuuri pentru ca vizita dumneavoastra la medicul dentist Constanta, sa se desfasoare in conditii foarte bune. Puteti conta pe priceperea si devotamentul nostru pentru rezolvarea problemelor stomatologice, pe comunicarea si buna colaborare pentru stabilirea celor mai bune metode de tratament in cazul dumneavoastra.

Cauți un dentist în Constanta? Te pot ajuta!

Mă numesc Georgeta Petrescu, am absolvit facultatea de Odontologie din Malmö Suedia si am profesat ca stomatolog in clinica mea privata din acest oras din anul 2002. Dupa aproape 30 ani in Suedia am revenit in Romania cu ambitia de a putea oferi tratamente dentare de inalta calitate în cabinetul stomatologic din Constanta în care îmi desfășor activitatea cu multă pasiune.

Fiecare pacient reprezintă o provocare! Pentru acest lucru, mi-am selectat cei mai buni colaboratori – dentiști și tehnicieni din Constanta. Fie că vorbim despre tratarea urgențelor stomatologice sau despre stomatologie pentru copii, am pentru tine o echipă de profesioniști, medici stomatologi, care așteaptă să te cunoască.

Pentru a fi o clinică dentară completă, alături de colegii mei îți pot oferi tratamente din mai multe specializări: estetică dentară, cosmetică dentară, stomatologie pentru copii, protetică (proteze), chirurgie dento-alveolară, endodonție (tratamente pe canal), parodontologie și profilaxie. Toate manoperele se desfășoară în condiții de sterilizare optimă și sunt la un preț accesibil pentru pacienții din Constanta!

Frica de dentist?

Sunt medic stomatolog specializat in tratarea pacientilor cu anxietate sau fobie dentara. Am in bagaj cursuri de psihologie specializate in acest domeniu. 

Fobia fata de medicul stomatolog poate fi depasita in primul rind, prin identificarea cauzelor care duc la aparitia sa dar si prin experientele pozitive alaturi de specialist in sanatate orala care va pot ajuta cu aceasta problema. 

 

 

 

0770 513 114 

Bd Tomis nr 98

Bd. Tomis nr 98

tel: 0770 513 114