Pagini

Acasa

Servicii

Despre noi

Oferte

Preturi

Contact

Detalii contact

Dentist Constanta 

DR. Georgeta Petrescu

Bd Tomis nr 98 

Cabinet stomatologic Constanta

tel: 0770 513 114

Website: www.dentistconstanta.com.ro

 

  Fatetele dentare din portelan pot fi solutia pentru zambetul pe care vi l-ati dorit dintotdeauna. Sunt o modalitate eleganta de a imbunatati zambetul, chiar si atunci cand exista o problema de forma, aliniament, lungime sau de pozitia incorecta a dintilor. Ele sunt recomandate si pentru modificarea culorii dintilor si chiar si pentru închiderea spatiilor interdentare („strungareata”), sau pentru alungirea dinților.

Acestea au grosimea unei unghii, sunt realizate individual din portelan, fiind translucente si lipite pe suprafata dintelui, confera estetica si fizionomia dorite.

Rezultatul este uimitor, dintii dumneavoastra vor avea culoarea, dimensiunea si forma dorita, pentru un zambet de Hollywood!

Procedura este minim invaziva, fara sa necesite indepartarea nervului. Mai mult de atat, exista tipuri de fatete (asa numite "no-prep" care se aplica direct pe dinte, fara sa fie necesara prepararea dintelui cu freza dentara.

Fațetele dentare sunt rezistente și durabile. Nu se pătează, nu irită gingia și, prin suprafața lucioasă, nu permit acumularea de placă bacteriană, DAR pentru menținerea stării de sănătate dentară, este foarte important că pacientul să mențină o igienă impecabilă.

Ulterior vizitei la medicul stomatolog, acesta vă poate indica cel mai bun tratament pentru rezolvarea cerințelor dumneavoastră estetice.

Fatete si coroane din portelan

Inapoi

 DENTIST CONSTANTA FATETE SI COROANE DIN PORTELAN CABINET STOMATOLOGIC CLINICA DENTARAestetica dentara cosmetica dentara

 

 

 

0770 513 114 

Bd Tomis nr 98

Bd. Tomis nr 98

tel: 0770 513 114

SERVICII STOMATOLOGICE

PROGRAMEAZĂ O VIZITĂ

 FATETE SI COROANE DIN PORTELAN DENTIST CONSTANTA
CABINET STOMATOLOGIC
CLINICA DENTARA