Pagini

Acasa

Servicii

Despre noi

Oferte

Preturi

Contact

Detalii contact

Dentist Constanta 

DR. Georgeta Petrescu

Bd Tomis nr 98 

Cabinet stomatologic Constanta

tel: 0770 513 114

Website: www.dentistconstanta.com.ro

 

   La o primă vedere, dinţii de lapte pot părea lipsiţi de importanţă, având în vedere ca oricum vor cădea şi vor face loc dentiţiei permanente. Însă tocmai din acest motiv trebuie să fie sănătoşi: integritatea şi sănătatea unui dinte de lapte asigură sănătatea dintelui permanent care îi va lua locul.

În plus, doar o dentiţie corect aliniată va permite copilului să mestece normal, să beneficieze de o alimentaţie sănătoasă şi o bună funcţionalitate a aparatului dento-maxilar.

Sigilarea este O procedură stomatologică simplă şi nedureroasă, prin care se izolează suprafaţa dentară de mediul cavităţii bucale, cu scopul de a preveni formarea cariilor.

Fluorizarea reprezintă tratamentul stomatologic prin care se suplimentează cantitatea de fluor a dinţilor, în scop profilactic şi este indicat cu precădere copiilor. Fluorizarea are rolul de a preveni formarea leziunilor carioase şi / sau de a reduce progresia cariilor deja existente.

Odontoterapia reprezintă tratamentul cariei dentare. Caria dentară este una dintre cele mai des întâlnite afecţiuni ale dinţilor atât la copii cât şi la adulţi, fiind cauzată de alimentaţie şi igiena orală necorespunzătoare . Medicul stomatolog va aprecia gradul de afectare al dinţilor prin carie şi vă va recomanda cel mai eficient tratament pentru leziunea pacientului.

După ce caria dentară a fost curăţată de toate ţesuturile infectate, dintele va trebui restaurat atât din punct de vedere estetic cât şi pentru a putea participa la procesele masticatorii. 

 

Pedodontie

PEDODONTIE DENTIST CONSTANTA. TRATAMENTE STOMATOLOGIE COPII. SIGILARI DINTI.URGENTE CABINET CLINICA DENTARA. MEDIC STOMATOLOG PEDODONTIST

PROGRAMEAZĂ O VIZITĂ

 

 

 

0770 513 114 

Bd Tomis nr 98

Bd. Tomis nr 98

tel: 0770 513 114

SERVICII STOMATOLOGICE

PEDODONTIE DENTIST CONSTANTA. TRATAMENTE STOMATOLOGIE COPII. SIGILARI DINTI.URGENTE CABINET CLINICA DENTARA.