Pagini

Acasa

Servicii

Despre noi

Oferte

Preturi

Contact

Detalii contact

Dentist Constanta 

DR. Georgeta Petrescu

Bd Tomis nr 98 

Cabinet stomatologic Constanta

tel: 0770 513 114

Website: www.dentistconstanta.com.ro

 

  Atunci cand procesele carioase au distrus o parte substantiala a substratului dentar este indicata acoperirea dintelui cu o coroana dentara. In cazurile in care este contraindicat pentru un pacient inlocuirea dintilor pierduti cu implanturi dentare, se pot efectua lucrari protetice ample care pot inlocui lipsa unuia sau mai multor dinti, realizindu-se astfel o reabilitare orala completata.

Tratamentele protetice redau functia estetica, functia de masticatie si nu in ultimul rand functia de vorbire a pacientului.

In functie de zona care urmeaza sa fie reabilitata protetic, dar in acelasi timp tinindu.se cont si de doleantele pacientului se pot opta pentru coroane metalo-ceramice, coroane cu infrastructura de zirconiu sau coroane integral ceramice. Este important de mentionat si faptul ca pacientul nu va pleca din cabinet fara sa aiba o lucrare provizorie pe tot parcursul tratamentului, care sa protejeze bonturile protetice si sa asigure un confort sporit pe durata efectuarii acestor lucrari.

 

Coroane si Punti ceramice. DENTIST CONSTANTA. Proteze. Zirconiu. Proteze mobile

 

 

 

0770 513 114 

Bd Tomis nr 98

Bd. Tomis nr 98

tel: 0770 513 114

SERVICII STOMATOLOGIE

PROGRAMEAZĂ O VIZITĂ

Coroane, lucrari pe mai multi dinti sau proteze mobile

PROTETICA DENTARA DENTIST CONSTANTA CABINET CLINICA

Protetica dentara